Connect with us

Hi, what are you looking for?

Economy

Rossman set a deadline for loyalty card delivery, angering customers.

Rossman set a deadline for loyalty card delivery, angering customers.

A Rossmann határidőt szabott a hűségkártyák leadására. Ezek azok a plasztikkártyák, amit a drogérialánc azért alkotott meg, hogy még több kedvezményt tudjanak biztosítani a vásárlóknak. A hűségprogramon belül a Rossmann+ kártyákkal extra kedvezményeket kaphatunk különböző termékekre, illetve negyedévente kapunk rá például 10 vagy 15 százalékos kedvezménykuponokat, amiket a vásárlásunk végösszegéből vonnak le. Az üzletlánc viszont most úgy döntött, lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy önként adják le valamelyik boltjukban a plasztikkártyákat, és átálljanak a Rossmann applikációra – cserébe egy ajándékot adnak nekik.

Ez azonban nem hosszútávra szóló ajánlat: október 6-áig lehet bevinni úgy a kedvezménykártyát az ország bármelyik Rossmann üzletébe, hogy megkapjuk érte a beígért ajándékot.

Persze ehhez bizonyos feltételeknek meg kell felelni. A cég hivatalos honlapján olvashatók a részletek, miszerint először be kell vinni a plasztikkártyát az egyik üzletükbe, majd be kell mutatni a kasszánál a Rossmann applikációban a virtuális kártyát. Ha mindez megvan, akkor kapunk egy 100 százalékban újrahasznosított anyagból készült Rossmann bevásárlótáskát.

[–>


A promóció célja, hogy a meglévő Rossmann+ plasztikkártya kerüljön leadásra és az applikációra való áttérés után továbbra is meglévő regisztrációval tudják használni a vásárlók. Fontos azonban, hogy a kártya leadása előtt meggyőződjünk arról, hogy az applikációba bejelentkezve látjuk-e az eddigi költéseinket, a kedvezményeinket, és a kuponjainkat. Abban az esetben, ha új regisztrációt készítünk és leadjuk a plasztikkártyánkat, akkor a korábbi költéseink és kedvezményeink elvesznek.

Továbbá az is fontos tudnivaló, hogy plasztikkártya regisztrációra többet már nincsen lehetőség, tehát már csak virtuális kártyaigénylésre van lehetőség a Rossmann applikációban.

A vásárlók felháborodtak ezen a promóción, egyszerűen nem értik, miért akarják leváltani a jól bevált plasztikkártyákat. Sokan a Rossmann közösségi oldalán adtak hangot véleményüknek:

„Miért kellene leadni? Volt, hogy lemerült a telefonom, akkor jól jött a kártya”


„Ez tök jó lenne, ha minden üzletben lenne térerő. Ahova én járok, még az app se tölt be, így muszáj rendes kártyát használnom”


„Miért kell ez? Nem mindenki tudja csinálni, még nincs mindenkinek okostelefonja”

A Rossmann azonban tájékoztatta a vásárlókat arról, hogy továbbra is használható a plasztikkártya, de érdemes az appban is regisztrálni, mert gyorsabban megtekinthetőek a kedvezmények, kuponok, információk. Ez a promóció pedig azoknak szól inkább, akik már nem használják a kártyát.

See also  Another big bank is calling for vaccination

Local customers are abandoning Rossman's en masse, bombarding the chain with vehement complaints.

Read more…

Óriási akciók a Glamour-napokon

Ahogy lezárul a plasztikkártyás promóciójuk, elkezdődnek a Glamour-napok a Rossmann-ban. Október 7. és 13. között óriási kedvezményekkel várják majd a vásárlókat az ország összes üzletében. A kedvezményre jogosító kuponokat a Rossmann üzletekben is beszerezhető szeptember-októberi Glamour magazinban található kuponfüzetben, és a Glamour Hungary-applikációban lehet megtalálni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top News

In a harrowing incident that has shaken the community of Lewiston, Maine, a series of shootings on Wednesday evening resulted in a tragic loss...

Top News

President Joe Biden’s abrupt departure from a speech on the U.S. economy at the White House on Monday sent a ripple of speculation and...

World

Chinese scientists have discovered a little-known type of ore containing a rare earth metal highly sought after for its superconducting properties. The ore, called...

Top News

Given the differences in styles with next-generation consoles, the so-called “console war” between Sony and Microsoft is arguably moot. Most console players, however, will...

Copyright © 2024 Campus Lately.