Connect with us

Hi, what are you looking for?

entertainment

From now on, you can watch a bunch of good movies for free on this streaming site for four days

From now on, you can watch a bunch of good movies for free on this streaming site for four days

A Budapesti Klasszikus Film Maraton keretében visszatértek a nagyvászonra a mozi nagy korszakait idéző hollywoodi produkciók, kedvenc hazai klasszikusaink és a világ filmkincsének ritka gyöngyszemei.

A FILMIO kínálatában számos, a Maratonon nagy sikerrel vetített film nézhető, amelyek közül négy alkotás ingyenesen megtekinthető mostantól négy napig. Mutatjuk, melyek ezek.

Az énekesnő Mici második férjével mulatót nyit a pesti broadwayn, amely hamarosan a legfelkapottabb hely lesz. A család jól él, az Arizona bárók, milliomosok, befolyásos személyek törzshelye, ám vészterhes idők közelednek, ahol nem számít sem összeköttetés, sem pénz. Sándor Pál a Miss Arizonát is a rá jellemző virtuóz atmoszférateremtő készséggel forgatta – ezúttal két világhírű színésszel egészítve ki a nívós hazai alkotógárdát.

[–>


Árva gyerekek róják a szétbombázott országutakat a második világháború végén. Egy nap romos kastélyra bukkannak, amelynek híres karmester lakója önzetlenségével reményt mutat az elvadult fiatalok számára. A Radványi Géza rendezésben készült, 1947-ben bemutatott Valahol Európában a magyar filmtörténet egyik első világsikere, amely kíméletlen helyzetjelentés volt a háború által feldúlt Magyarországról.

[–>


Vera építőtáborba indul a Balatonhoz, miközben szerelme, Gyurka, barátaival és korábbi barátnőjével forgat a magyar tenger partján. Herskó János a Szevasz, Vera sodródó főhősnőjének kalandjain keresztül fest képet a szocializmus fiataljairól, miközben kérdéseket fogalmaz meg szerelemről, csalódásról, a generációk közti különbségekről.

Frissen érettségizett fiatalok vonulnak le a Tisza-partra, hogy kiélvezzék az egyetem előtti utolsó nyarat. Az önfeledt játékban, strandolásban nem veszik észre, hogy egyik társuk eltűnt. A Sodrásban Gaál István korszakalkotó filmje a hatvanas évek fiatal értelmiségéről, akik nemcsak a Tiszában eltűnt társukat, de a helyüket is keresik a változó világban.

[–>

See also  From Pain Wrote a Song: Balázs Pali Mourning
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top News

In a harrowing incident that has shaken the community of Lewiston, Maine, a series of shootings on Wednesday evening resulted in a tragic loss...

Top News

President Joe Biden’s abrupt departure from a speech on the U.S. economy at the White House on Monday sent a ripple of speculation and...

World

Chinese scientists have discovered a little-known type of ore containing a rare earth metal highly sought after for its superconducting properties. The ore, called...

Top News

Given the differences in styles with next-generation consoles, the so-called “console war” between Sony and Microsoft is arguably moot. Most console players, however, will...

Copyright © 2024 Campus Lately.