Connect with us

Hi, what are you looking for?

entertainment

Jennifer Lopez and Ben Affleck won't be breaking up after all, so is the whole fight a media hoax?

Jennifer Lopez and Ben Affleck won't be breaking up after all, so is the whole fight a media hoax?

Jennifer Lopez és Ben Affleck magánélete olyan érzelmi hullámvasút, amit egyszerűen leheetlen követni. 20 évvel ezelőtt igazi álompárnak számítottak, ám szerelmük véget ért és a színész hosszabb időre Jennifer Garner mellett horgonyzott le, Jennifer pedig több párkapcsolatot is elfogyasztott a külön töltött idő alatt. Ezután bejelentették azt, amiről a világ álmodni se mert: 20 év múltán visszataláltak egymáshoz és közös életet kezdtek. Az idill azonban hamar szertefoszlott és a pár mézes-mázas boldogsága repedezni látszott.

Jennifer Lopez és Ben Affleck két nagyon különböző személyiség.

Azok a problémák, amik korábban is feszültséget okoztak közöttük, azok ismét előtérbe kerültek. Míg Jennifer Lopez élete a színpad, a csillogás, a rivaldafény és az, hogy középpontba legyen, addig Ben ennek az éles ellentéte. Bár igazi A listás celebnek számít, mégsem szereti a rá irányuló figyelmet, inkább visszahúzódó és a forgatásokon kívül igyekszik átlagemberként élni.

Krista Hevesi told the painful truth about Jennifer Lopez and Ben Affleck's divorce, and this may be the truth behind their relationship crisis.

Read more…

A válás híre az egész világot megrendítette.

Mindenki nagyon reménykedett, hogy ez az álomszerű szerelem nem ér véget és a felek is sokáig titkolták mi történik, de egy idő után nyilvánvaló lett, hogy valóban válnak. Sem Affleck, sem pedig Lopez nem nyilatkozott, sőt, úgy tettek, mintha semmiféle változás nem állt volna be az életükben. Néhány magát közeli mondó ismerőstől származott némi információmorzsa, ám ezek soha nem ellenőrizhetőek.

Rengeteg olyan felvétel készül a párról, ahol feszültek, kezdve a hétköznapoktól a hivatalos megjelenésekig, ahol remekül megmutatkozott a közöttük lévő ellentét: Jennifer fürdött a vakuk fényében, míg Affleck mindig unott arccal várta a rendezvények végét.

Jennifer Lopez és Ben Affleck egymásnak esett egy étteremben, az érzelmes csókról videó is készült

Jennifer Lopez and Ben Affleck fell in love with each other in a restaurant, and a video of the passionate kiss was filmed

Read more…

Médiafogás lett volna az egész válás?

Most azonban több olyan teória is napvilágot látott, amely szerint a pár valójában nem vált külön, sőt, remekül megvannak. Az utóbbi időben több olyan felvétel is készült róluk, ahol közösen töltik az időt, hol a gyerekekkel, hol pedig nélkülük, ezt pedig semmi nem indokolja. Értelemszerűen a válás részleteit nem ilyen körülmények között beszélnék meg, de akkor mégis mi okuk lehet a találkozásokra?

Ráadásul a pár válása a bennfentesek szerint nem volt épp békés: Be Affleck egy barátja például tébolyként állította be házasságát Lopezzel, aminek a végén hatalmasat akar majd bulizni, ezek fényében pedig érthetetlen az énekesnő mosolya a mostanában róluk készült fotókon.

Jennifer Lopez jegyeladásai nem voltak az igaziak.

Jennifer Lopez még ma is nagyon népszerű előadónak számít, ám a legutolsó turnéjára nem úgy fogytak a jegyek, ahogy azt szerette volna, így többeben az is felmerült, hogy az egész összeveszés és dráma arra volt jó, hogy ismét a figyelem középpontjába kerüljön. Az azonban nehezen tudjuk elképzelni, hogy rá tudta volna Afflecket egy ilyen szintű világmanipulációra.

Hazugság ide vagy oda, a párnak még mindig rengeteg rajongója van.

Nagyon nem lenne elegáns, ha a pár szándékosan vezette volna félre a közvéleményt, de vannak megértőbb hangok az interneten. Az is népszerű elmélet, hogy rájöttek, nem bírják tovább egymás nélkül és talán adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, erre pedig nem akarnak ismét 20 évet várni.

A róluk készült videókat ide kattintva tekinthetitek meg:

See also  Netflix would be nothing without me

A jelenség előtt az egész világ értetlenül áll, így nem csoda, hogy több olyan videó is felkerült az internetre, ami arra a kérdésre próbál választ találni, hogy mégis miért tölt ennyi időt együtt Jennifer Lopez és Ben Affleck. Az egyik elméletet ebben a videóban láthatjátok:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top News

In a harrowing incident that has shaken the community of Lewiston, Maine, a series of shootings on Wednesday evening resulted in a tragic loss...

Top News

President Joe Biden’s abrupt departure from a speech on the U.S. economy at the White House on Monday sent a ripple of speculation and...

Top News

Given the differences in styles with next-generation consoles, the so-called “console war” between Sony and Microsoft is arguably moot. Most console players, however, will...

World

Chinese scientists have discovered a little-known type of ore containing a rare earth metal highly sought after for its superconducting properties. The ore, called...

Copyright © 2024 Campus Lately.