Connect with us

Hi, what are you looking for?

entertainment

Do you know who is Rubiga from Vodafone Network correspondent? You will be shocked to know this

Do you know who is Rubiga from Vodafone Network correspondent? You will be shocked to know this

Gyakran készülnek Magyarországon is olyan reklámfilmek, amikben tehetséges színészek játszanak, de a legtöbben mégsem tudják beazonosítani őket. Még most is rendszeresen láthatjuk a Telekom reklámjaiban az okostepsis Marit, akit hazánk egyik nagyszerű színésznője játszik, de az ország egy másik nagy szolgáltatója is olyan reklámokat készít, amiben egy sokak által ismert színész látható.

A Vodafone reklámoknak már egy ideje új arca van Dr. Datai Róbert személyében, akit csak úgy ismernek az emberek, mint az ország Netjelentő Robija.

Ő Korcsmáros András, aki a Gór Nagy Mária Színitanodában tanulta a színészetet, és igazi hollywoodi sztárokkal játszott már együtt különböző produkciókban; például Oscar Isaac-kel, Ethan Hawke-kal, Nicolas Cage-dzsel, Pedro Pascallal, és Eric Roberts-szel. Korábban a Promotions is készített vele interjút, miután ő volt Nic Cage képdublőre A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmben.

It's Hungarian Nicolas Cage, who had breakfast with The Mandalorian – an interview with actor Andras Korsmaros

Read more…

Korcsmáros Andrásról tudni kell, hogy alapszakos diplomát a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szerzett, majd a Budapesti Metropolitan Egyetemen végezte el a mesterszakot, ahol filmrendezést és forgatókönyvírást tanult. A diplomaszerzés után rögtön be is indult a karrierje: színészként színpadon, képernyőn és vásznon is szerepelt és szerepel, emellett író-rendezőként több színdarabot és Youtube-on is látható filmet készített.

Van egy kisebb társulata is, mégpedig az AAK Stúdió.

Korcsmáros András mindemellett rádiózik is, ugyanis a Rádió Bézsben ő vezeti a PROFI című műsort. A műsorban híres, és kevésbé ismert – de annál jobb – filmzenéket mutat be, adásonként egy-egy zeneszerzőhöz kötve.

Filmes és sorozatos szerepei között van többek között a Zsaruvér és csigavér 3. része, a 2012-es Titanic című minisorozat, a Jóban Rosszban, a Mintaapák, Az utolsó királyság, a Holdlovag című Marvel-sorozat, A meghívás, az Árnyék és csont, illetve legutóbb a Bonus Trip.

See also  In her new song, Majka also sings about the old Komcsi, a fake Christian who slips on the eaves.

Most pedig a Vodafone-reklámjaiban láthatjuk őt különféle szerepekben; alább az egyik legviccesebb része:

[–>

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top News

In a harrowing incident that has shaken the community of Lewiston, Maine, a series of shootings on Wednesday evening resulted in a tragic loss...

Top News

President Joe Biden’s abrupt departure from a speech on the U.S. economy at the White House on Monday sent a ripple of speculation and...

Top News

Given the differences in styles with next-generation consoles, the so-called “console war” between Sony and Microsoft is arguably moot. Most console players, however, will...

World

Chinese scientists have discovered a little-known type of ore containing a rare earth metal highly sought after for its superconducting properties. The ore, called...

Copyright © 2024 Campus Lately.